2:a Advent

Advent betyder ju väntan. Vi väntar kanske inte så mycket till en jul i stugan, men vi väntar hjärtligt tills vi kan tillbringa mera tid i stugan. Det har mycket annat i vägen men nu fanns det några timmar över så det blev till att fixa med eldragningar.

20131208_103725Ute är det bra väder men ganska kallt, cirka -6 grader. Det har kommit lite snö och det ser faktiskt lite inbjudande ut ändå och en liten känsla från tiden man var barn på landet infann sig. I huset är det lika kallt som ute. Dock har inte vatten flaskor och liknande frusit så det är inte så himla kallt ändå. det som kändes kallast var golvet och trots dubbla raggsockor så blev det kännbart.

En del left-overs från jobbet togs om hand och en tur till Bauhaus fyllde på det övriga som behövdes. Dosor, klammer, kabel m.m. Sedan var det bara att sätta igång. Tur att min enda riktiga utbildning är elektriker. Även om det saknas formellt tillstånd så blir det definitivt fackmannamässigt gjort. Men det är som det är med det mesta, det tar mycket längre tid än man hoppas. Så på cirka nittio minuter hann jag inte med så himla mycket. Så det får bli en fortsättning en annan gång. Men det är i alla fall på gång.

20131208_112703

20131208_130337

Det här inlägget postades i Insidan, Projekt. Bokmärk permalänken.