Varm februari

Förlåt. Denna blogg har inte uppdaterats på mycket länge. Jag vet inte om jag kommer att göra det så ofta, men jag gör skriver ett inlägg nu så får vi se.

Vintern 2020 har varit en av de varmaste jag kan minnas. Det gör ju att det finns möjlighet att göra lite annat än vad som är vanligt. Ett exempel är att ta hand om båten eller som denna helg, kolonilotten. Ute är det cirka 2 grader och ingen snö.

Så jag tänkte passa på att fixa lite när frugan är på semester i södra Europa. Det är ju faktiskt ganska mysigt inne i stugan även om det är grått ute. Elementen som är fasta orkar inte riktigt värma upp huset ordentligt så ett extra konvektor element och ”etanol-brasan” fick hjälpa till och då gick det fort. Bland de andra stugorna såg jag ingen alls, vilket är ovanligt. Det brukar alltid var någon ute.

I det lilla förrådet som är i huset har vi haft ett bord med rostfriplåt på ovansidan. Det har nog varit bra men tagit plats. Nu när vi har ett litet trädäck utanför förrådet så har jag tänkt att göra om bordet till ett med hjul som skulle kunna rullas ut på gräset om man behöver jobba med något där. Jag tog en EUR-pall från jobbet och köpte 125mm länkhjul på Biltema och skruvade fast dessa på EUR-pallen. Sågade till passande ben mellan den gamla skivan och pallen. Det blev ganska bra om jag får säga det själv.

I förrådet blev det nu gott om plats och frugan ville ha fler hyllor så det var bara att fixa. Upp med konsoller på väggarna och dit med hyllplan som skruvades fast. Sedan blev det gott om plats. Men den platsen fylldes snabbt upp. Detta är tyvärr ett litet problem. Jag försöker tänka minimalistiskt och inte ha en massa saker men frugan är inte riktigt där.

Annars är det ganska grått på lotten och landen är trista. Men det skulle ju egentligen vara snö och kallt. Vi får se hur det blir innan våren kommer som vi tänkt.

Det skojiga är att inlägget innan också handlade om att det var snöfritt.

Det här inlägget postades i Förrådet, Okategoriserade, Trädgården. Bokmärk permalänken.