Efter en lång sommar

Det var ett tag sedan vi uppdaterade sidan. Beror dels på tidsbrist men även på att vi varit på semester i princip hela juli.

20140805_211729_resizedMen nu är vi tillbaka och det är dags att fixa lite på lotten. En kompost för grenar och blader har stått på önskelistan. Så med inköp av virke och lite inspiration började arbetet. Ville ha en kompost som går i samma stil som vindskyddet vid altan med ribbor. Tre fack vore bäst och hyffsat stor. Den blev cirka 3 x 1 meter och 1 meter hög med avtagbara fram sidor. Den fick självklart stå lite i skymundan bakom plommonträdet. Resultatet blev riktigt bra och nu skall det  börja användas. Det blir ett lager tidningar i botten för att slippa att växter kommer underifrån.

20140805_211747_resized I trädgården har det växt rejält och det är en stor skillnad mot förra årets odlingsyta som var obefintlig. Massor av bönor, tomater, lite potatis, lök, fänkål m.m. Kasia är glad som ett barn på julafton. Skall ta lite mer bilder med alla tomater som växer på framsidan.

Allt för denna gång.

 

Det här inlägget postades i Projekt, Trädgården. Bokmärk permalänken.