Elinstallation del 2

Det har varit kallt ute (-2 – -6) och huset är riktigt nedkylt. Men jag kom dit vid 9-tiden och satte på värmen. I väntan på att värmen skall komma så åkte jag till ÅVC i Högdalen med gamla plastmattan och en del annat smått och gott. När jag kom tillbaka så hade det blivit lite varmare så det var skönt. Sedan blev det till att fortsätta med att installera den el som skulle fixas. När dagen var slut så var storstugan klar och elementen hängda, samt att lyse och uttag i förrådet fungerade. Givetvis märktes allt upp med elcentralens olika gruppnummer. Det blev faktiskt riktigt bra. När det var klart fick det bli lite städning och plockande för att få lite ordning. Nu var det faktiskt riktigt varmt inne, även om golven var fortsatt kalla. Några trasmattor hjälpe till riktigt bra.

20131214_14425120131214_144305

IMG_2266_jPå söndagen fanns inte mycket tid att fortsätta. Men efter en lite sen släktlunch så åkte vi till stugan för att kolla lite. En rätt kul bild på Kasia blev det också. Faktum är att nu känns det faktiskt lite beboligt och det är bara lite mer inredning och så för att  få till den rätta känslan. Snart så….

Nästa gång blir det att fixa det sista med elen och då är det verandan som skall få sitt. Element och uttag, samt förberedelse till utebelysning.

Det här inlägget postades i Huset, Insidan, Projekt. Bokmärk permalänken.