Taklister och element

Redan helgen innan hade taklister och två element köpts in. Men de han inte fixas, så nu var det dags att ta tag i de sista listerna så det blir klart.

På Bauhaus i Länna köptes taklister av skumplats. Detta med skumplats är faktiskt rätt fiffigt. Dom är vita och vi kanske kan slippa måla dom. Sedan är dom lätta att kapa med en vass kniv för att inte tala om monteringen som vi gjorde med sättlim. Dom väger ju nästan inget så det var väldigt enkelt och resultatet mycket gott.

IMG_2247 IMG_2248

Detta med element är lite svårt. En vanlig kall dag med temperatur runt nollan så borde två av dessa på 600 W räcka, men inte säkert. Två är inköpta och utplacerade. Då elen inte är dragen så har vi heller inte monterat dom på väggen ännu. Vi får prova oss fram. Jag tror dock att två element till kan behövas. Cirka 100 W per m2 är nog rimligt. Nu har vi 1200 W på 20 m2 Vi får se.

IMG_2244 IMG_2246

Kasia har den senaste tilden också börjat fräscha upp de möbler som vi valt att behålla. Bordet har fått samma bejandlig som golvet och blev riktigt snyggt. På tur står stolar och en liten fåtölj.

IMG_2249Nästa gång blir det nog att ta tag i elektriciteten.

Det här inlägget postades i Huset, Inredning, Insidan, Projekt. Bokmärk permalänken.