Vinterväder men värme inne.

IMG_2301En vintrig dag på lotten. Känns ganska skönt att se huset i vinterskrud. En cirka 4 grader kallt och drygt en decimeter snö. hade redan kvällen innan satt på värmen så det var cirka 10 grader varmt i huset när vi kom. I denna dag stod lite olika saker på schemat och väntade. Handtagen till sista lådorna skulle monteras och skjulet skulle rivas, men även några hyllskivor skulle kapas och slipas. Att fixa handtagen var väl lätt, trodde jag. Men en låda är dubbel och där behövdes sågas och fixas lite, tur man hade vinkel-kapen.

Men det stora jobbet för dagen var att riva det lilla usla skjulet utanför förrådet. Det var en ganska enkel match. Det pyssligaste var faktiskt att få ned skärmtaket. Sedan åkte tak och väggar ned och vips så var allt borta. Sedan blev det till att planera rivning av förrådsväggen och inköp av det som skall bli ny vägg.

  IMG_2302    IMG_2303

 

IMG_2304Medans jag höll på i snön så gick Kasia hårt ut med att klä fåtöljen med nytt tyg. Ett jobb som tar tid för det är rejält pyssligt. Inte underligt att tapetserare tar så bra betalt. Men fåtöljen blir riktigt fin även Kasia inte är helt nöjd. Den blev inte klar i dag heller men det närmar sig. Vi passade även på att hänga gardinerna lite bättre. Så nu är det lite mer ombonat.

Vi hoppas att vi hinner göra lite nästa helg också. Vi får väl se. Inköp av materiel och kanske hinner vi riva väggen och börja bygga ny.

Det här inlägget postades i Förrådet, Huset, Inredning, Projekt. Bokmärk permalänken.