Mera pentry-fix

IMG_2274Julhelg och lite ledigt, perfekt att pyssla lite med stugan och fortsätta med pentryt. Många kartonger återstår att plocka ur och montera. Dessa Ikea skåp är faktiskt riktigt fiffiga. Lösningarna är ofta relativt smarta och vissa är, även det i Ikea stil, mindre smarta. Men i det stora hela går det riktigt bra.

 

IMG_2273Medans jag plockade ihop skåpen till pentryt så började Kasia att måla om de stolar som blev kvar från förra ägarna. Stolarna hade hon redan slipat tidigare så nu var det mest att börja måla. Så under tiden pentryt tog form så spreds en välkänd arom av målarfärg i stugan. Kanske inte så juligt men ändå en något som man vet oftast blir till något kul och spännande.

Efter många timmar denna juldag så hade vi kommit en bra bit. Kasia hjälpte till att öppna kartonger och montera lådorna med fronter och fix, inte helt enkelt men det gick rätt bra till slut. Framåt eftermiddagen när det blivit mörkt ute så gav vi upp efterdagen. Vi efterlämnade oss ett litet embryo till pentry och en hög med tomma och ihop vikta kartonger. Men även en del oöppnade kartonger och framförallt en hel del arbete. Nästa gång skall resten av lådorna monteras och det skall förberedas för vatten och avlopp samt lite el-montage.

IMG_2277 IMG_2275

Det här inlägget postades i Huset, Inredning, Insidan, Projekt. Bokmärk permalänken.